Za otroke – PRILJUBLJENE IDEJE ZA KOSTUME

In zdaj za seznam, ki ste ga vsi čakali: Naši najbolj priljubljeni kostumi za otroke! Vsako leto se seznam spremeni v skladu s tem kaj je med otroci tisto let pač najbolj priljubljeno. Pred dvema letoma sta tako med pustnimi kostumi za deklice, kraljevali princesa Elsa in Anna iz popularne Disneyjeve animirane risanke Frozen.

Naj vam tudi še predstavimo nekaj brezčasnih klasičnih kostumov, ki jih večina otrok izbere za pust. Med temi so različni kostumi za razne poklice – tako lahko najdemo razne gasilce, astronavte, policaje, medicinske sestre, zdravnike…
Najdemo lahko tudi bolj »zgodovinsko« obarvane kostume – katera deklica bi se lahko uprla eksotičnemu videzu egipčanske princese Kleopatre? Fantje lahko posežejo po kostumu samuraja.

Tudi razni živalski kostumi so vedno precej pogosta izbira za praznovanje pusta. Izbirate lahko med nešteto možnostmi – bi raje posegli po kostumu opice, ali bi raje bili mačka, pes? Na spletu najdete ogromno ponudnikov teh zabavnih pustnih kostumov.
Kaj pa če se odločite za kostum bolj fantazijske narave? Lahko izbirate med kostumom vile, zlobne čarovnice, piratom, grozljive drakule…

Skeletna obleka otroški kostum

Ogledalo, ogledalo, na steni, kdo najstrašnejša deklica v deželi je tej? Kostum duha je tudi precej preprost, vendar boste potrebovali več časa pri samem ličenju. Pri ličenju, maskiranju pa lahko posežete tudi po drugih metodah ličenja – zakaj se ne bi odločili za strašljivo masko Dio de los Muertos, ki vsebuje še malo več barv?
Lahko uporabite tudi črn lak za nohte, da ima maska še bolj gotski videz

Kylo Ren kostum

Ali poznate kakega otroka, ki se včasih bori med tem, da je dober in, če ne bi bil tako dober? Zato ni čudno, da se je Kylo Ren pojavil na tem seznamu. Relativno nov v igri Star Wars (prvič se je pojavil v filmu The Force Awakens), morda mislite, da je prezgodaj, da bi postal tako priljubljen lik. S starši, kot sta Han Solo in Princess Leia, pa smo prepričani, da si ta zlobni lik zasluži svoje mesto na tem seznamu zanimiv pustnih kostumov.

Dinozavrski pustni kostum

Dinozavri so preprosto čudoviti. Morda imate boljšo razlago, zakaj lahko še vedno brez najmanjših težav naštejete seznam desetih različnih dinozavrov brez težav, medtem ko se pa morda s kakšno poštevanko bolj lovimo. Filmi Jurassic Park so pustili starše na robovih svojih sedežev že v devetdesetih letih, Jurassic World pa je storil enako za današnje otroke. Dinozaver stegosaurus je vedno priljubljen pri majhnih fantih, ker zapre vrzel med “kul” in “srčkan”. Špice po hrbtu so vedno prijetne za otroke, medtem ko je mama navdušena nad dejstvom, da se spredaj zapirajo (zato so kopališki plaščem podobni). Najboljše od vsega pa je, da so pokrovčki napihnjeni, tako da ostanejo na majhnih glavah, tudi če otroci divje poskakujejo.